Webshop exploitatie

Exploitatie van webshops

Heeft u geen zin in de online rompslomp van het ontwikkelen en beheren van een webshop of de online marketing hiervan? Geen probleem, Dima Support helpt u bij de exploitatie van uw webshop. U concentreert zich op uw eigen krachten en wij pakken alles op online gebied aan. Zonder ontzettend grote investeringen kunt u toch online uw producten verkopen.

Dima Support heeft kennis en ervaring in de exploitatie van winkels en u heeft verstand van uw product en doelgroep. Samen kunnen we de krachten bundelen en ontstaat er een sterke en unieke combinatie om uw producten online aan de man te brengen. Wij bouwen en exploiteren de webshop, u zorgt voor het assortiment. Dima Support neemt graag uw online zorgen uit handen.

Wij kunnen de volledige exploitatie verzorgen, volledig gericht op uw wensen. Omdat exploitatie maatwerk vergt bepalen we samen wie wat doet. Zoals bijvoorbeeld het verzenden van uw orders en klantcontact. Afhankelijk van uw mogelijkheden en wensen bieden wij u een maatwerk oplossing.

Bent u enthousiast geworden? Schroom dan niet om eens vrijblijvend een afspraak met ons te maken! Dima Support neemt graag uw werk uit handen.

CONTACT OPNEMEN
Website exploitatie

Onze expertise

Dima Support heeft een tal van specialisten in huis om u te helpen de exploitatie van uw webshop. Onze expertise ligt op gebied van:

Het online verkopen van producten gaat niet vanzelf. Wij helpen u met het promoten van uw webshop door een sterke internet marketing strategie in te zetten. Door middel van adverteren in de Google zoekmachine of op YouTube krijgt u meer online bekendheid. Het voordeel van online adverteren is dat u gericht kunt adverteren op uw doelgroep! Geen gedrukte media meer wat bij iedereen op de mat verschijnt, maar zeer gericht op de kenmerken van uw doelgroep. Tevens is het mogelijk om specifiek te adverteren (remarketing) op de bezoekers die uw webshop al hebben bezocht maar toch nog niet over de streep zijn getrokken om iets te kopen. Als Google Partner heeft Dima Support gecertificeerde AdWords specialisten in huis die u graag uit de brand helpen.

Uw doelgroep is ook actief op sociale media. Uiteraard wilt u hier de plank ook niet mis slaan. Onze specialisten helpen u met strategische social media marketing.

DIMA SUPPORT NEEMT GRAAG UW ONLINE ZORGEN UIT HANDEN

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht