Webshop ontwerp

Webshop ontwerpen

Bij een webshop telt zowel de functionaliteit als creativiteit, daarom is het belangrijk dat deze voldoet aan de wensen en verwachtingen van uw klant. Wat zoekt uw klant? Hoe zoekt uw klant? En de belangrijkste vraag: wat koopt uw klant? Iedere webwinkel is anders en iedere organisatie heeft haar eigen ideeën.

Dima Support luistert naar uw wensen en verwachtingen en ondersteunt u met creatieve ideeën en professionele adviezen op het gebied van ontwerp. Een goed begin is het halve werk. Het is daarom van belang om een goed en doordacht webshop ontwerp te ontwikkelen.

STEL UW VRAAG

Functioneel ontwerp

De basis voor uw webshop is een goed concept. Het basisontwerp wordt gevormd door het functioneel ontwerp. Dit ontwerpt vormt een schematische blauwdruk van uw webwinkel. Hier worden alle eigenschappen nauwkeurig in kaart gebracht. Op deze manier weet u precies dat u de winkel krijgt die u nodig heeft om direct van start te kunnen gaan en om uw online doelstellingen te verwezenlijken.

 

Interactie ontwerp

Bij het maken van het interactie ontwerp kruipen wij in de huid van de doelgroep. Dit om de online winkelervaring te verbeteren. De webshop moet naadloos aansluiten op de behoeften van uw doelgroep en de belevingswereld. Op deze manier zorgen wij vanaf het eerste moment voor tevreden klanten en haalt u een maximaal rendement op uw e-commerce activiteiten.

 

Grafisch ontwerp

Bij het ontwerp is het van belang dat uw webshop uitstraalt hoe uw bedrijf zich wilt presenteren. We vertalen de schematische opbouw van uw winkel naar een passende look en feel voor uw organisatie. Door onze expertise in e-commerce weten we de ideale balans te vinden tussen branding, usability en het realiseren van conversie.

NEEM CONTACT OP

WEBSHOP ONTWERP GERICHT OP UW DOELGROEP

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht