WEBSHOP ONTWIKKELING

Webshop ontwikkelen

Wanneer alle stappen van het ontwerp zijn doorgenomen is de volgende stap de ontwikkeling van uw succesvolle webshop. Alle functionaliteiten van uw webshop moeten correct zijn ingericht om een klantvriendelijke winkel te kunnen realiseren. Iedere beslissing heeft een bepaald effect, daarom nemen wij iedere stap met u door. In samenwerking met Dima Support is iedere stap er één in de goede richting!

U wilt graag uw producten en diensten zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften en wensen van uw doelgroep. Uiteraard hoort hier uw website ook bij, daar is immers uw doelgroep ook actief. U wilt uit uw website een zo hoog mogelijke conversie halen. Dima Support kan u helpen met de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke webshop. We gaan hierbij niet uit van uw organisatie maar van uw doelgroep.

De webshop wordt ontworpen in een gebruiksvriendelijk CMS. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf uw webshop optimaliseren, nieuwe producten en content toevoegen. Wilt u ook uw producten of diensten online aanbieden, schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen zoeken we naar het beste resultaat.

 

CONTACT OPNEMEN

Mobiele webshop op maat

Naast de ontwikkeling van een webshop kan Dima Support u tevens helpen met een mobiele webshop op maat. Wij nemen uw werk uit handen door het ontwikkelen van een mobiele webshop. Een website dat volledig voldoet aan uw specifieke wensen en huisstijl van uw bestaande website.

Het aandeel bezoekers dat een webshop bekijkt met een smartphone is explosief gestegen. Ongeveer 85% gebruikt de mobiele telefoon om snel informatie op te zoeken. Dima Support kan u helpen een gebruiksvriendelijke snelle mobiele website te ontwikkelen. Wij leggen vooral de focus op uw doelgroep, maar we houden ook rekening met het concept en de vormgeving van uw huidige website. Mobiele internetgebruikers zijn over het algemeen niet op zoek naar uitgebreide informatie maar willen snel gerichte informatie vinden.

Heeft u interesse in een mobiele webshop, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dima Support helpt u graag verder.

 

CONTACT OPNEMEN

GERICHT OP UW DOELGROEP

Magento Installatie

Magento Installatie is onderdeel van Dima Support. Magento Installatie is als Google Partner het creatieve full-service bureau voor Magento webshops, zoekmachinemarketing, E-commerce, website ontwikkeling en uitgever van online doelgroep portals. Mede door onze ruime ervaring, betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is Magento Installatie uw professionele partner, op het gebied van E-commerce, zoekmachinemarketing, website en webshop ontwikkeling. Magento Installatie helpt u graag verder bij al uw vraagstukken over Magento.

 

Naar Magento Installatie
Magento Installatie

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht