Social Media Marketing

Social Media

 

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Snapchat en Google+, de meest bekende social media kanalen die niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken zijn. Uw klant is aanwezig op social media en dus wilt u als organisatie aanwezig zijn op deze platforms, maar hoe precies? Welke berichten moeten op welk moment worden geplaatst, en hoe zorgen deze voor het gewenste effect? Deze vragen houden veel organisaties bezig. Dima Support helpt u deze vragen te beantwoorden en brengt uw aanwezigheid op social media naar een hoger niveau.

 

CONTACT OPNEMEN

Social media kanalen
Facebook_like

Facebook

Naast dat Facebook een vriendennetwerk is, is het ook een interessant platform voor het bedrijfsleven. Het biedt bedrijven een unieke mogelijkheid tot klantenbinding. Maar dat is niet het enige, u kunt er ook:

  • Uw productontwikkeling en innovatie mee bevorderen;
  • Uw merkbewustzijn vergroten;
  • Verkoop en bezoek vergroten;
  • Relaties versterken en loyaliteit opbouwen.
  • Daarnaast is Facebook erg interactief. Hierdoor kunt u direct reageren op uw bezoekers.
MEER OVER FACEBOOK

Twitter

Gebruik Twitter om direct in contact te komen met personen die in uw merk zijn geïnteresseerd. Daarnaast kunt u profiteren van activerende en authentieke gesprekken met uw klanten.

Met Twitter kunt u uw volgers informeren in korte berichten van maximaal 140 tekens. Ook kunt u gemakkelijk linken naar uw website.

MEER OVER TWITTER
Twitter

WIJ HELPEN U GRAAG MET UW SOCIAL MEDIA

LinkedIn

Een bedrijfspagina op LinkedIn stelt anderen in staat meer informatie te vinden over uw bedrijf. Binnen de social media is LinkedIn het meest gebruikte netwerk voor beroepsmatig gebruik door professionals. Het platform maakt het eenvoudig om potentiële klanten of werknemers te vinden.

 

Komt u niet verder, neemt gerust contact met ons op. Wij helpen u met het creëren en beheren van uw LinkedIn pagina.

MEER OVER LINKEDIN

Instagram

Met Instagram kunt u door middel van foto’s gebruikers attenderen op de producten en / of diensten die u aanbiedt. Zet Instagram in als marketingmiddel. Met dit netwerk kunt u namelijk meer merkbeleving bieden.

 

Meer over Instagram
Instagram
Google+

Google+

Google+ (Google Plus) is een netwerk met krachtige mogelijkheden voor merken en bedrijven. Steeds meer diensten van Google worden met Google+ verweven. In een succesvolle online marketingmix kan Google+ niet meer ontbreken.

Kosten de bovenstaande sociale netwerken u te veel tijd? Dima Support neemt u het werk uit handen.

MEER OVER GOOGLE+

WILT U OOK OP DE JUISTE MANIER SOCIAL MEDIA INZETTEN?

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht