Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization genoemd of afgekort naar SEO is een heel belangrijk onderdeel van uw website of webwinkel. Google is één van de belangrijkste online zoekmachines. Uw klant is online en oriënteert zich, Google is hierbij een veelgebruikt middel. Anders dan bij Search Engine Advertising (SEA) is het bij Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine marketing, zaak dat uw eigen website wordt geoptimaliseerd. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u niet betaald per klik wanneer de website eenmaal bovenaan de organische zoekresultaten verschijnt. Wij helpen u van A tot Z bij de verbetering van uw online vindbaarheid.

Dima Support is Google Partner wat betekent dat wij specialist zijn op het gebied van online vindbaarheid. Onze gecertificeerde experts helpen u graag bij het realiseren van uw organisatiedoelen. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten u vinden!

NEEM CONTACT OP

Landingspagina

Google is een zoekmachine die uitgaat van gebruiksgemak. Google denkt dus te allen tijde vanuit de gebruiker. Bij het optimaliseren van uw vindbaarheid is dit ook ons belangrijkste uitgangspunt, want wat is fijn voor een gebruiker? De juiste resultaten! De landingspagina waarop een potentiële klant terecht komt is dan ook cruciaal bij het optimaliseren van de vindbaarheid. Wij begeleiden u van begin tot het eind, uitgaande van uw wensen en verwachtingen.

“Een landingspagina van Dima Support voldoet altijd aan de richtlijnen van zoekmachines!”

CONTACT OPNEMEN

ONZE LANDINGSPAGINA’S VOLDOEN AAN DE RICHTLIJNEN VAN GOOGLE

Linkbuilding

U wilt online gevonden worden door uw potentiële klanten, maar u verschijnt niet bovenaan Google, Linkbuilding is dan dé oplossing. Linkbuilding is in de basis erg simpel, maar blijkt in de praktijk nog lastig te zijn. Dima Support ondersteund u in deze cruciale stap richting een betere vindbaarheid.

Wat is linkbuilding precies?

Linkbuilding, letterlijk vertaald: Links bouwen. Google bepaald aan de hand van een aantal factoren of uw website een optimaal resultaat voor de gebruiker biedt en dus relevant is. Een website is in de ogen van Google relevanter als er veel links verwijzen naar de pagina. Dit kan zowel intern als extern zijn. Bij Dima Support kijken wij welke verwijzingen uw website relevant maken en dus goed online vindbaar! Wij nemen u de zorgen uit handen en besteden uitgebreid aandacht aan dit gedeelte van uw online business.

Vragen? Neem gerust contact met ons op voor een intakegesprek!

 

MEER OVER LINKBUILDING

Search_engine

Bloggen

Het creëren van een blog met relevante content is tegenwoordig erg belangrijk voor een goede vindbaarheid in Google. Deel kennis over uw branche of vak met uw klanten. Hoe meer relevante informatie des te beter.

Dima Support heeft de experts in huis om uw blog te ontwerpen, exploiteren, SEO vriendelijk te maken en bij te houden. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij samen met professionele bloggers, met verstand van het vak.

MEER OVER BLOGGEN

SEO VRIENDELIJKE WEBSITES & WEBSHOPS

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht