Neuromarketing

Neuromarketing

U hebt een dienst dat het leven van mensen echt prettiger maakt. Maar toch komen de klanten niet vanzelf op u af. Ondanks uw online promotiekanalen als Facebook, Twitter en misschien zelfs webinars. Wat veel voorkomt is dat retailers vaak onvoldoende ‘verkopen’ genereren omdat ze niet te opdringerig willen zijn. Het geheim achter het online verkoopsucces ligt echter verborgen in de werking van ons brein.

Ondanks alle wil om mensen te helpen met uw dienst, blijven de acties om uw potentiële klanten over de streep te trekken uit. De mensen die u zou kunnen helpen, helpt u niet, want u verkoopt uw dienst niet. Dit komt omdat u hoopt dat de klanten vanzelf op u af komen, echter kan niet iedereen u vinden. En wanneer u wordt gevonden, loopt u de kans dat de bezoekers teveel twijfelen en uiteindelijk toch van de koop afzien.

Uw doel kan het verbeteren van andermans leven zijn, maar zonder acquisitie zult u uw allerbelangrijkste doel: het creëren van verkopen niet halen.

Contact opnemen
Neuromarketing
Neuro

Neuromarketing technieken

Dima Support helpt u bij het bedenken van een efficiënte neuromarketing strategie. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over ruime kennis van online aankoopgedrag. Wij weten wat het brein van de websitebezoeker prikkelt en motiveert tot het overgaan van een gewenste actie.

Wilt u ook weten wat Dima Support voor uw organisatie kan betekenen op gebied van neuromarketing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact opnemen