Referenties

Wil jij weten hoe een stage bij Dima bevallen is bij andere stagiaires? Op deze pagina lees je enkele referenties van onze stagiaires, we missen ze nu al…

Ben jij helemaal enthousiast geworden van deze referenties? Neem dan contact met ons op, dan gaan we het over jouw stage hebben!


BASAK SABUR

WEB DEVELOPMENT STAGE

Een half jaar met plezier bij DIMA. stage gelopen. Ik werd warm verwelkomd binnen het team van DIMA, het voelde meteen als een thuis. De eerste periode 1 groot project gekregen. Het project was voor een klant een webdesign maken en deze vervolgens ook ontwikkelen. Dit was een zeer leerzame periode. Ik had hiervoor nog nooit met een CMS gewerkt. Bij DIMA. kreeg ik de kans om met nieuwe systemen te mogen werken en mij zelf ontwikkelen in meer dan alleen Adobe. Uiteindelijk is mijn opleiding gericht op designs waardoor ik ook projecten kreeg die gerichte zijn op mijn opleiding.

Uiteindelijk heb ik mezelf ontwikkelend in HTML en CSS, Javascript, Jquery en PHP. Ik kreeg de kans om een website van top tot teen zelf te mogen maken en dat was zeker een heel leerzaam proces.

DIMA laat je vrij bij een opdracht. Als je er niet uit komt is er altijd iemand die je kan en wil helpen. Je mening telt ook zeker mee. Je bent niet alleen een stagiaire, maar eerder een collega.

Dat maakt de werksfeer veel interessanter en je gaat het met plezier uitvoeren.

 Programmeur / Webontwikkeling – stage

WERKEN BIJ DIMA

Wil jij werken voor een gecertificeerd Google Partner en samen met jonge, gedreven professionals? Dan zit je bij Dima goed!

Wellicht ben jij wel onze nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures:

 

– Online Marketing – stage
– Programmeur / Webontwikkeling – stage

THIJS KRAAN

Van februari 2018 tot en met juni 2018 heb ik stage gelopen bij DIMA. Ik heb een leervolle stage gehad bij DIMA. en ik werd fijn ontvangen door het team van DIMA. Iedereen was gelijk heel vriendelijk en open. Gelijk kreeg ik veel informatie en kon ik aan de slag. Aangezien Online Marketing enigszins nieuw was voor mij, maar daar wel mijn interesse lag, kreeg ik veel hulp en tijd voor zelfstudie. Ook kon ik met al mijn vragen terecht bij de Online Marketeers. Mijn studie richting is media development en daarom kreeg ik uiteraard ook diverse opdrachten in development. Hier heb ik veel verschillende dingen van geleerd, één nieuwe werkwijze qua development maar natuurlijk ook veel dingen over Digital Marketing. Denk aan SEO, SEA, PHP, HTML & CSS en JS.

RESULTAAT

Deze stage heeft ervoor gezorgd dat ik veel dingen zelfstandig kan doen en er ook een betere denkwijze van heb gekregen. Ik ben veel te weten gekomen over Development & Digital Marketing, dit heeft er ook voor gezorgd dat ik een HBO vervolgstudie in hetzelfde vakgebied ga volgen.

– Online Marketing – stage
Programmeur / Webontwikkeling – stage

BART VAN BINDSBERGEN

ONLINE MARKETING STAGE

Afgelopen half jaar heb ik met plezier stagegelopen bij Dima. Ik werd warm onthaald binnen het jonge en ambitieuze team van Dima, het voelde eigenlijk meteen als thuis. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de opdrachten die ik in eerste instantie kreeg mij na een week of 2 wat tegen gingen staan, ik had het gevoel dat het niet uitdagend genoeg was. Vanwege de informele sfeer binnen het bedrijf is de drempel laag om zulke onderwerpen aan te kaarten, na een kort gesprek met de stagebegeleider was mijn takenpakket ineens een stuk uitdagender. Dat gaf mij weer de mogelijkheid om te laten zien waar mijn kwaliteiten liggen en vervolgens kreeg ik nóg leukere projecten toegewezen. Uiteindelijk heb ik inzicht gekregen in alle aspecten van de Online Marketing, denk aan: SEO, SEA, Social Media, design, acquisitie, e-mail marketing en relatiebeheer.

MIJN ADVIES AAN NIEUWE STAGIAIRES?

Dima denkt goed met stagiaires mee om iedereen een leuke en uitdagende stageplek te kunnen bieden. Kennis over Online Marketing is ruimschoots aanwezig, net zoals leuke opdrachtgevers (met uitdagende projecten) en een informele, gezellige sfeer is vanzelfsprekend bij Dima. Ik zou zeker niet verder kijken als je hier naar op zoek bent…

Ohja, nog één ding: ik baal er nog steeds van dat ik niet bij het personeelsuitje kon zijn. Mocht je stage gaan lopen bij Dima, beloof me dan dat je die niet mist.

– Online Marketing – stage