Webdesign & ontwikkeling

Specialist in webdesign & ontwikkeling

Dima Support ontwerpt en ontwikkelt websites en webwinkels voor elk apparaat. Wij hebben een passie voor het ontwerpen. Gebruiksgemak en zoekmachine vriendelijkheid staan bij ons voorop.

Achter een uniek design zit bij ons altijd een simpel werkende, en zoekmachine vriendelijk systeem. Zo kunt u uw eigen website eenvoudig zelf beheren en up-to-date houden met ons eigen CMS of een van de beste Open Source systemen.

Onze ontwerpen zijn gericht op de toekomst en daarom zorgen wij dat ze perfect zichtbaar zijn voor elk apparaat, zoals een smartphone of tablet.

Naast dat wij voor u een gebruiksvriendelijke website creëren, zorgen wij ook dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Bij het ontwerpen wordt al rekening gehouden met de vindbaarheid van uw website. Ook kunnen wij u voorzien van Google campagnes, een social media strategie en een blog.

Webdesign

Zoekt u een uniek webdesign waar u jarenlang mee vooruit kan? Bij Dima Support is dat mogelijk! Wij maken in samenwerking met u een ontwerp, zodat het resultaat perfect bij uw bedrijf past.

Wij laten u diverse ontwerpen zien en daarop kunt u feedback geven. Deze feedback verwerken wij in een nieuw aangepast ontwerp. Dit zijn slechts enkele stappen in het proces.

Lees meer over webdesign

Ontwikkeling op maat

Naast een professioneel (responsive) design is een website ook een deel van uw communicatiemix en online exposure. Dima Support zorgt ook voor een goede technische ondergrond, de vindbaarheid (SEO), exposure op internet, sociale media en de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Wij zijn voorzien van een eigen maatwerk CMS. Welke erg gebruiksvriendelijk is en waarmee u dan ook gemakkelijk mee aan de slag kan.

Meer over webontwikkeling op maat

Hosting

Hosting is een plek ‘huren’op een grote webserver. Dima Support beschikt over een aantal moderne servers. Als uw hosting partner zorgen wij dat al uw gegevens veilig worden opgeslagen en dat uw website online kan gaan.

Ook beschikken wij over mogelijkheden voor internationaal gepositioneerde hosting op gebied van zoekmachine optimalisatie.

Meer over hosting

App ontwikkeling

Wilt u de boot niet missen op gebied van mobiele marketing? Dima Support helpt u met het ontwikkelen van uw mobiele applicatie. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke app’s voor iOS (iPhone) en Android voor uw smartphone en tablet. Voor een applicatie dient regelmatig een update uitgebracht te worden, ook is het van belang dat de installatie en het gebruik vlekkeloos verloopt.

Meer over mobile apps