Webdesign

WEBDESIGN OP MAAT

Een website is een belangrijk deel van de uitstraling van uw bedrijf, een goed ogende website levert nou eenmaal meer respons op. Wij verzorgen een uniek webdesign geschikt voor de toekomst en waar u jaren mee vooruit kunt. Een optimale mix tussen een mooi design en razendsnelle laadtijden. Uw bezoeker staat centraal. Middels duidelijke navigatiepaden zorgt Dima Support ervoor dat uw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt.

In samenwerking met u als klant maken wij het webdesign, zodat het resultaat perfect past bij uw bedrijf. Wij laten diverse ontwerpen zien en daarop kunt u feedback geven. Deze feedback verwerken wij in een nieuw aangepast ontwerp. Dit zijn slechts enkele stappen in het proces.

Bij het designen focussen wij ons op de toekomst. We houden rekening met het apparaat waarmee de nieuwe website wordt bezocht, zoals een smartphone of tablet. Dit heet een responsive webdesign.

Op onze portfolio pagina vindt u een kleine impressie van de ontwerpen welke onze webdesigners hebben gemaakt voor onze klanten.

Is uw website toe aan vernieuwing of een nieuw responsive design? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze ervaren webdesigners staan voor u klaar.

NEEM CONTACT OP

Responsive design

RESPONSIVE WEBDESIGN

Websites worden steeds vaker bekeken vanaf mobiele apparaten. Een responsive webdesign is de perfecte oplossing om ook deze bezoekers optimaal van dienst te zijn. Dima Support streeft naar een optimale webervaring voor een gebruiker met een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone. Een responsive design schaalt mee met het beeldformaat van een scherm. De leesbaarheid en de bruikbaarheid van de gebruikersinterface blijft echter gewoon van goede kwaliteit. U zorgt ervoor dat de bezoeker niet telkens moet inzoomen om uw teksten te lezen, hiermee voorkomt u dat bezoekers afhaken. Kortom, loop geen potentiële klanten mis en zorg vandaag nog dat uw website een responsive webdesign krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

STEL UW VRAAG

WAAROM DIMA SUPPORT ALS UW WEBDESIGNER?

Naast het ontwerpen van een webdesign geheel naar uw wens, bieden wij u een ruime dienstverlening om uw website zo compleet mogelijk te maken. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten:

NEEM CONTACT OP
Webdesign

MODERNE RESPONSIVE WEBSITE OP MAAT?

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht