Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie van Dima Support

Dima Support is specialist op gebied van zoekmachine optimalisatie. Online vindbaarheid van websites of webshop is onze passie. Wij beschikken over gecertificeerde professionals die u graag helpen met de zoekmachine optimalisatie van uw site.

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Om website te creeren dat goed vindbaar is kunt u niet om zoekmachine optimalisatie heen. Wordt uw website of webshop op de juiste manier geoptimaliseerd dan komt de site hoger terecht in de zoekresultaten van de Google zoekmachine. Wij houden ons bezig met uw zoekmachine optimalisatie terwijl u de focus kunt leggen op waar u het beste in bent.

Wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Verscheidene ondernemers uit Doetinchem, Maastricht, Tiel, Arnhem, Tilburg, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht en Groningen gingen u voor.

Contact opnemen

Zoekmachine optimalisatie Doetinchem
Zoekmachine optimalisatie Doetinchem

Zoekmachine optimalisatie op maat

Een goede zoekmachine optimalisatie bestaat uit verscheidene factoren. Twee factoren zijn een responsive website en een goede linkbuilding.

Vanaf 21 april 2015 hecht Google ontzettend veel waarde aan mobielvriendelijke website. Oftewel een responsive website. Google biedt graag websites en webshops van kwaliteit aan, deze dient daarom gebruiksvriendelijk en leesbaar te zijn op mobiele apparaten als tablets en smartphones. Dima Support helpt u bij het ontwikkelen van responsive websites. Tevens kunnen wij u helpen met het responsive maken van uw huidige website.

Daarnaast is actieve linkbuilding ook een belangrijke factor voor zoekmachine optimalisatie. Wanneer er naar uw website wordt gelinkt vanuit relevante pagina’s waardeert Google u hoger in de zoekresultaten. Wij zijn specialist op gebied van linkbuilding.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over zoekmachine optimalisatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door middel van de onderstaande contact button. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten in de live chat rechtsonder in de pagina of ons te bellen via: 0314-365 464. Wij staan graag te woord.

Contact opnemen