Facebook strategie

Efficiënte en effectieve Facebook strategie

Wilt u aanwezig en actief zijn op Facebook, maar heeft u geen idee hoe? Geen probleem Dima Support helpt u graag met het ontwikkelen van een efficiënte en effectieve Facebook strategie.

Facebook is erg veelzijdig. U kunt het privé gebruiken, als onderneming, als advertentiemiddel en als newsfeed. Dima Support richt zich vooral op de ondernemers. Wij helpen ondernemers graag op weg met een bedrijfspagina en helpen u verder met het adverteren op Facebook.

Zorg ervoor dat u interactie krijgt met uw doelgroep. Maak het persoonlijk en laagdrempelig. Consumenten nemen graag een kijken binnen een onderneming. U wekt op deze manier vertrouwen en loyaliteit.

Wilt u meer informatie over de ontwikkeling van een Facebook strategie. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Facebook strategie
Facebook marketing

Facebook marketing

Uw doelgroep is actief op Facebook en u wilt de plank hier zeker niet misslaan. U besluit een bedrijfspagina aan te maken op Facebook. De volgende stap is het werven van ‘likes’. Maar hoe doet u dit? Dima Support kan u helpen bij uw zichtbaar- en aanwezigheid op Facebook.

Dima Support beschikt over een eigen bedrijfsmanager waar we advertenties voor u kunnen maken. Wij beschikken over gecertificeerde Google AdWords specialisten die ervaring hebben met het schrijven van online advertentieteksten. Met adverteren op Facebook kunt u heel specifiek uw doelgroep targetten. Onze Social media professionals helpen u graag met uw Facebook marketing.

Wilt u meer informatie over het opstellen van een Facebook strategie voor uw Facebook marketing? Neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag op weg!

Naast Facebook, kunnen wij u ook verder helpen met:

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest

 

Contact opnemen