INTERNET MARKETING

Internet marketing

Meer conversie en leads naar uw website? De afgelopen jaren heeft er een verschuiving plaatsgevonden: wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar een product of dienst, vertrouwen zij vaak niet meer alleen op mond-tot-mondreclame of op tv- en radiocommercials. Wanneer iemand op zoek is naar een product of een dienst wordt tegenwoordig als eerste internet geraadpleegd. Dit kan uw bedrijf nieuwe kansen bieden, mits u het goed aanpakt.

Dima Support is gespecialiseerd in internet marketing. Wij hebben een creatief team van gecertificeerde professionals die u graag helpen de perfecte internet marketing campagne te bedenken en op te zetten.

 

Contact opnemen
Online marketing Strategie

Meer dan SEO en SEA alleen

Internet marketing is meer dan enkel zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Adwords (SEA) Internet marketing omvat alle vormen van het promoten van producten en diensten via internet. Tegenwoordig zien we een toename van social media marketing en affiliate marketing. Niet elke online marketing strategie past bij uw bedrijf. Samen met u gaan wij kijken wat uw doel is en waar uw focus ligt. Vervolgens bepalen we de beste strategie.

 

Contact opnemen

U WILT TOCH OOK GEVONDEN WORDEN?

Dima Support – Hoofdkantoor Doetinchem

Doetinchemseweg 59
7007 CB Doetinchem
0314 – 365464
info@dima.nl
IBAN: NL70ABNA0498339807
BIC: ABNANL2A

 

 

Dima Support‎ – Vestiging Tiel

Aardbeivlinder 55
4007 HA Tiel
06 – 29738907
info@dima.nl

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht