Magento specialist

Magento specialist

Dima Support is úw Magento specialist. Wij helpen u graag met het ontwerpen en ontwikkelen van een Magento website. Verkoopt u producten en wilt u deze ook online aanbieden? Dan is een Magento webshop voor u de uitkomst.

Het internet blijft zich steeds doorontwikkelen. Consumenten orienteren zich steeds vaker online voordat zij een product kopen. Uiteraard wilt u ook tussen deze groep retailers aanwezig zijn, zodat ook uw product in overweging wordt genomen. Wij zorgen voor uw online zichtbaarheid, vindbaarheid en veiligheid.

Ontwikkeling Magento webshop

Dima Support is specialist op gebied van Magento webshop ontwikkeling. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw Magento webshop en zorgen voor de online marketing hiervan. Bij Dima Support kunt u gebruikmaken van meerdere expertises, namelijk:

Wilt u meer informatie over Magento webshops of over onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande contact button, onze livechat rechts onderin in de website of bel ons via: 0314-365464.

Contact opnemen

Magento specialist
Magento Webshop

Magento installatie

Magento is de meest uitgebreide e-commerce software die momenteel verkrijgbaar is. Het bevat verscheidene functies waar overige e-commerce pakketten niet over beschikken. Tevens is Magento het grootste en snelst groeiende e-commerce platform en wordt gebruikt door vele bedrijven.

Dima Support werkt samen met Magento Installatie en wij ontwerpen en ontwikkelen een Magento webshop met alle gewenste functionaliteiten. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en creeren een strategie naar wens. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag. Onze Magento specialisten kunt u vinden in Tiel en Doetinchem. Wilt u eens één van deze specialisten spreken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend!

Contact opnemen

Meerdere ondernemers gingen u voor

Al meerdere ondernemers gingen u voor. Welke webshops wij hebben ontwikkeld kunt u vinden in ons portfolio.

Heeft u interesse om een webshop te laten ontwikkelen bij een Magento specialist in Doetinchem? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, via de onderstaande contact-button of via 0314 – 365 464. Tevens zitten onze Magento specialisten in Tiel!

Contact opnemen