Online marketing Doetinchem

ONLINE MARKETING IN DOETINCHEM

Bent u op zoek naar een online marketing bureau in Doetinchem? Dan bent u bij Dima uit Doetinchem aan het juiste adres! Wij zijn hét bureau op gebied van internet marketing.

Dima beschikt over een team gecertificeerde professionals die u graag op weg helpen met uw online strategie. In samenwerking met u ontwikkelen wij een efficiënte en effectieve internet strategie.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Website ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media marketing

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Dima is als Google Partner hét creatieve full-service bureau voor zoekmachine marketing, e-commerce, website ontwikkeling en uitgever van online doelgroep portals. Mede door onze ruime ervaring, betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is Dima uw professionele partner voor uw online marketing.

Samen met u bepalen we de meest gewenste strategie. Door te luisteren naar uw doelstelling(en) en wensen creëren we een effectieve en efficiënte internet strategie in Doetinchem.

 

Responsive website
U kunt er tegenwoordig niet meer omheen, websites moeten mobielvriendelijk zijn. Een responsive website dat mee schaalt met mobiele apparaten zoals een tablet of een smartphone. Sinds 21 april heeft ook zoekmachine Google hier een strenger beleid op gevestigd. Een responsive website is hierdoor één van de belangrijkste aspecten te zijn binnen de mobiele online marketing.

UW ONLINE MARKETING BUREAU IN DOETINCHEM

Hoe gaan wij te werk?
Dima is transparant en het sociale aspect staat bij ons voorop. We maken daarom allereerst graag kennis met u en uw onderneming. Daarna zullen we gaan brainstormen welke strategie het beste bij u past. Uw doelstellingen staan bij ons voorop en onze focus ligt bij uw doelgroep.

Wanneer wij een gedegen internet strategie naar wens hebben opgesteld, krijgt u een vast contactpersoon toegewezen. Het contactpersoon vanuit Dima zal u begeleiden, op de hoogte stellen en u te hulp schieten tijdens de looptijd van de internet strategie.

In de Achterhoek zijn wij úw online marketing bureau in Doetinchem. Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben, neem dan een keer vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we de mogelijkheden met u bekijken en bespreken. Verscheidene ondernemers en particulieren uit Doetinchem en Arnhem gingen u voor.

Voor meer informatie kunt u ook gebruik maken van onze live-chat, telefonisch met ons contact opnemen (0314-365 464) of ons een mailtje te sturen naar: info@dima.nl.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten