PrestaShop specialist

PrestaShop specialist

Dima Support is úw PrestaShop specialist. Wij ontwikkelen een webshop geheel naar uw wens. PrestaShop is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u snel en eenvoudig een webshop kunt beheren en onderhouden.

PrestaShop beschikt over alle mogelijkheden van een moderne webshop. Het CMS is compleet en uw klanten, artikelen en betalingen zijn af te stemmen op uw wensen. Ons team gedreven PrestaShop specialisten ontwikkelt in samenwerking met u een webshop dat precies bij u past.

Wilt u meer informatie over de ontwikkeling van een PrestaShop webshop. Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze PrestaShop specialisten. Wij helpen u graag verder. Dima Support, uw PrestaShop specialist.

 

Contact opnemen
PrestaShop webshop
PrestaShop specialist

PrestaShop webshop

Dima Support ontwikkelt in samenwerking met u een PrestaShop webshop naar wens. De webshop wordt geheel afgestemd op uw huisstijl en de focus ligt op uw doelgroep.

Naast de ontwikkeling van een PrestaShop webshop is het tevens van groot belang dat uw webshop gevonden wordt. Wij kunnen u ook hiermee helpen. Dima Support beschikt over gecertificeerde Google specialisten, die constant hun kennis bijschaven op gebied van de innovaties van Google, bekijk onze Partner badge voor onze expertises. Daarnaast beschikken wij over zoekmachine optimalisatie specialisten, social media professionals en content marketeers.

Wilt u meer informatie over onze expertises of de ontwikkeling van een PrestaShop webshop? Geen probleem, stuur ons een bericht door op de onderstaande contact button te klikken of door ons te bellen via: 0314-365 464. Onze specialisten uit Tiel of Doetinchem staan u graag te woord!

 

Contact opnemen