ONLINE MARKETING > DIMA. DOETINCHEM

Op deze pagina vind je een overzicht van alle online marketing instrumenten waarin wij gespecialiseerd zijn. Van SEO tot e-mail marketing.

DIMA. Samen online succes behalen

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Het optimaliseren van een website of webshop voor de zoekmachines zorgt ervoor dat de website hoger komt te staan tussen de zoekresultaten. SEO inspanningen zijn vaak tijdrovend maar een goede SEO is tegelijkertijd een zeer krachtig middel om aanzienlijk meer resultaat te halen uit uw website of webshop.

SEO draait namelijk om de relevantie van een bepaalde webpagina, hoe relevanter de zoekmachine deze pagina acht, hoe hoger deze pagina wordt weergegeven in de zoekresultaten. Dit werkt tweeledig, want uw website of webshop wordt dus ook beter weergegeven aan de mensen die relevante zoektermen gebruiken!

ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA)

Zoekmachine adverteren is een ruim begrip, SEA omvat namelijk tal van verschillende campagnes met verschillende kenmerken. Dat maakt SEA uitermate geschikt om een specifieke doelgroep te benaderen.

Tekstadvertenties in de zoekmachine, banner advertenties op andere webpagina’s, video advertenties op YouTube, Google shopping advertenties, remarketing, etc. De specialisten bij Dima staan u graag bij met advies over welke campagnes het beste aansluiten bij uw doelstellingen.

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing blijft een van de krachtigste online marketing tools, zo niet dé krachtigste. DIMA helpt u graag op weg om een effectieve e-mail campagne op te zetten. Het automatiseren van de e-mailmarketing staat hierbij hoog in het vaandel.

TRAININGEN

Een online marketing specialist bij u over de vloer om de marketing afdeling op de hoogte te brengen over de nieuwste trends & ontwikkelingen? Dat kan! Tijdens een incompany training kan een specifiek onderwerp worden behandeld zoals SEO of e-mail marketing.

Het is ook mogelijk dat een van onze specialisten een dag meedraait op uw online marketing afdeling, waar nodig kan de specialist adviseren en bijsturen.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten