Email marketing

E-mail marketing is altijd nog een van de meest effectieve middelen die in de online marketing ingezet kunnen worden. Een goede mailinglijst met betrokken klanten is zeer waardevol. E-mail marketing is dan ook een aspect die niet kan ontbreken uit de diensten van Dima, onze e-mail specialisten zijn bekend met verscheidene e-mail marketing programma’s.

E-MAIL MARKETING PROGRAMMA'S

Het opstellen en verzenden van goede e-mail campagnes begint bij het inrichten van een goede mailserver. Mailchimp, Laposta, er is voldoende keus in deze markt. Bij Dima geven we de voorkeur aan Mailchimp, gezien de schaalbaarheid en de mogelijkheden die het programma biedt. Onze specialisten richten de server voor u in, met lijsten, campagnes, inschrijfformulieren, etc.

NEEM CONTACT OP

AUTOMATISEREN

E-mail marketing campagnes zijn zeer effectief, daarmee is niet gezegd dat het geen tijd kost om deze campagnes op te zetten… Het kan best een uitdaging zijn om iedere keer weer goede content te creëren voor uw e-mail marketing campagnes. Dima is er voorstander van om van te voren een strategie te bepalen en vervolgens de campagnes te automatiseren.

Een nieuwsbericht op de website geplaatst? De mailserver zorgt dat uw klantenbestand hiervan op de hoogte wordt gesteld. Heeft een klant nog een gevulde winkelwagen open staan in uw webshop? De mailserver verstuurt na een bepaalde tijd een gepersonaliseerde kortingscoupon om de klant over de streep te trekken.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten