Hosting & Domeinnamen

DIMA. is de juiste partner op het gebied van hosting en domeinnamen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de registratie van domeinnamen en de hosting van websites of webshops te faciliteren.

DOMEINNAAM REGISTRATIE

Het kiezen van een nieuwe domeinnaam voor een website of webshop klinkt makkelijker dan het is. Stel dat jouw website ook beschikbaar is in verschillende talen, ga je werken met sub-domeinen, verschillende mappen of verschillende extensies? De keuze die gemaakt wordt is van invloed op de structuur van de website en speelt een rol in de SEO. Dan is het ook nog de vraag welke domeinen nog beschikbaar zijn…

Onze specialisten helpen je graag verder in dit proces. Wij ontzorgen met het registreren en beheren van de domeinnamen.

HOSTING

Een site kan nog zo goed gebouwd zijn, als de hosting niet goed is zal de website niet optimaal functioneren. Het is van belang dat het hostingpakket genoeg bandbreedte heeft om de site snel te laten draaien. Het hosten van een website vraagt dus om een ander hostingpakket dan een “zware” webshop.

Hosting bij DIMA. Service & kwaliteit.

Hostingpakketten DIMA.

Hostingpakketten DIMA.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten