Social media Marketing

Social media marketing is een krachtige tool om een fanbase op te bouwen, bij DIMA zijn we gespecialiseerd in onder andere: Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. In eerste instantie draait het echter om het vaststellen van een Social Media strategie. Door deze aanpak te volgen kan DIMA een succesvol eindresultaat garanderen.

STRATEGIE, PLANNING & CREATIE

Veel opdrachtgevers komen bij ons met het idee om een Facebookpagina in te richten voor hun organisatie, of een twitter-campagne. In de ogen van Dima slaan we dan een paar stappen over, het is zaak om eerst na te gaan wat de doelstelling is van een Social media campagne.

Met een doelstelling voor ogen is het voor onze specialisten mogelijk om een strategie te bepalen, een onderdeel van deze strategie is de keuze uit de beschikbare Social media kanalen.

SOCIAL MEDIA KANALEN

Afhankelijk van de strategie kiezen wij de geschikte kanalen voor een social media campagne. Normaliter maken wij gebruik van kanalen als LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Google+. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de minder ‘conventionele’ kanalen zoals Pinterest.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten