Webontwikkeling

Graag een website of webshop die er professioneel uitziet en daarnaast ook nog eens eenvoudig te bedienen is? Laat het over aan de experts van DIMA. Het maken van een website is niet zomaar iets, wij zorgen ervoor dat deze aantrekkelijk is en de bezoekers aanzet tot actie. Wij zijn daarnaast ook Google-partner, hierdoor werft u meer potentiële klanten door optimale zoekmachine vindbaarheid en advertentie vaardigheden. DIMA. is een digitaal marketingbureau gevestigd in Doetinchem. Door onze persoonlijke werkwijze bedienen wij de klant tot in de puntjes en is ieder project voor ons speciaal.

DIMA. Samen online succes behalen

Website development

Jouw bedrijfssucces naar een hoger level tillen? Met een website op maat, geschikt voor elke apparaat ben je al goed onderweg. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Bij Dima krijg je full service, dat wil zeggen, een strak design voor jouw website, die gericht is op jouw doelgroep en ambities. Persoonlijk service staat ook hoog in het vaandel, wij doorlopen samen met jou stap voor stap het proces, zodat wij alle wensen op een rijtje hebben. Op deze wijze kunnen wij accuraat te werk gaan bij het realiseren van een op maat gemaakte website. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijk website die zonder enige moeite makkelijk te besturen is op elk toestel, daar streven wij naar. Vindbaarheid is ook een heel belangrijk onderwerp. Als Google-partner zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf hoge zichtbaarheid en vindbaarheid heeft, wij hebben hier alle kennis voor in huis.

Webshop development

Online succes behalen, daar komt een hoop bij kijken. Voordat je een webshop begint moet je al een duidelijke aanpak hebben. Wie is de doelgroep, heb je marktonderzoek gedaan, welke betalingsmethodes biedt je aan. En zo zijn er nog meer belangrijke punten om rekening mee te houden. Met de specialisten van DIMA. kijk je samen naar de beste mogelijkheden voor jouw toekomstige webshop. Ons streven is een goed geoptimaliseerde webshop die is ontwikkeld met een bewuste aanpak, zodat uw klanten u goed weten te vinden en graag bij u bestellen.

Hosting en domeinnaam

Al enig idee hoe jij jouw bedrijf en website wil noemen? Dit is ten slotte een van de eerste dingen die je moet weten als je een website wil starten. Een domeinnaam kiezen is de eerste stap van het proces. Ook hosting is een belangrijk onderdeel. Jouw hosting draait op een grote server, hierop wordt alles omtrent de website of webshop aangestuurd en opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat de website of webshop blijft draaien zonder storingen en ook nog eens zo snel en goed werkt. Onze specialisten beschikken over alle kennis rondom de hosting van jouw website en verzorgen dit tot in detail voor jou. Zo kan jij optimaal genieten van een goed werkende website.

Toegankelijke websites

Naast dat een website aantrekkelijk en eenvoudig te bedienen moet zijn, wordt toegankelijkheid ook steeds belangrijker. Met toegankelijkheid wordt bedoeld dat de website door iedereen te begrijpen en te bedienen is, zoals mensen met een visuele of auditieve handicap, laaggeletterden en dyslectici. Ook in het maken van toegankelijke websites hebben wij ervaring. 

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten