GOOGLE ADWORDS – ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Adverteren in de zoekmachine is een ruim begrip. Er zijn veel meer mogelijkheden dan de welbekende tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten in Google. Adverteren met uw bedrijfsvideo op YouTube? Adverteren met een dynamische banner op relevante websites? Mensen die uw website/webshop al bezocht hebben targeten met Remarketing?

De specialisten bij DIMA. uit Doetinchem staan u bij in het opstellen van Google AdWords campagnes met rendement!

SEARCH NETWERK

Het search netwerk geniet over het algemeen de meeste bekendheid. De tekstadvertenties bovenaan de zoekresultaten zullen velen bekend voorkomen. Tekst advertenties in de zoekmachine zijn een goede manier om specifieke pagina’s onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

NEEM CONTACT OP

DISPLAY NETWERK

Het Display netwerk bestaat uit een grote verzameling websites die advertentieruimte ter beschikking stellen. Adverteerders kunnen heel gericht aangeven op welke websites in het display netwerk hun advertenties moeten worden weergegeven. In het display netwerk wordt vaak gebruik gemaakt van geanimeerde banner advertenties die veel weg hebben van een korte video.

Deze visuele advertenties zijn uitermate geschikt om brand-awareness te creëren en een bepaalde uitstraling weer te geven.

REMARKETING

Remarketing richt zich op websitebezoekers die een site al eens bezocht hebben, of die een bepaalde handeling hebben uitgevoerd op een website. Deze bezoekers worden specifiek getarget met Display advertenties. Een Remarketing campagne zorgt ervoor dat uw website “top-of-mind” blijft bij de websitebezoeker.

SHOPPING NETWERK

Adverteren in het Google Shopping Netwerk is interessant voor webshops. Shopping advertenties worden vaak bovenaan de zoekresultaten weergegeven in de zoekmachine. De producten uit uw webshop die overeenkomen met het ingegeven zoekwoord worden weergegeven.

Doordat er enkel een foto van het product, een korte omschrijving, een prijs en de url van de webshop wordt weergegeven kunnen mensen makkelijk vergelijken. Goede shopping advertenties leveren relatief veel conversies op in verhouding tot de advertentiekosten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

YOUTUBE ADVERTEREN

In Google Adwords is het ook mogelijk om te adverteren op YouTube. De specialisten van Dima zorgen ervoor dat de video’s van onze opdrachtgevers als advertentie worden vertoond vóór, tijdens of naast een andere YouTube video. Door de targeting goed in te richten zorgt Dima ervoor dat uw video alleen wordt weergegeven bij video’s die uw doelgroep bekijkt.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten