Bing Ads

Wanneer er over zoekmachine adverteren (SEA) wordt gesproken, denken mensen al snel aan het adverteren in Google. Microsoft biedt een advertentiemogelijkheid voor de zoekmachine Bing. Microsoft Advertising, beter bekend als Bing Ads, biedt een grote doelgroep voor de advertenties. De zoekmachine Bing is namelijk de één na grootste zoekmachine.

De online marketeers van DIMA. staan voor jou klaar om meer te behalen uit jouw Bing advertenties!

Wat is Bing Ads?

Bing Ads is het advertentiekanaal van Microsoft waarmee adverteerders tegen een betaling een advertentie kunnen plaatsen in de zoekmachines van Microsoft: Bing, Yahoo en AOL. Met de advertenties in de zoekmachine van Bing kan jouw bedrijf op een effectieve manier de producten en/of diensten promoten. De advertenties kunnen eenvoudig ingesteld worden op de gewenste doelgroep, dit kan ingesteld worden via targeting met zoekwoorden, locaties en demografische gegevens.

Wanneer je voor Microsoft Advertising kiest, heb je een groot voordeel. In vergelijking met Google betaal je een stuk minder voor een klik. De veroorzaker hiervan is de concurrentie, deze is een stuk minder dan in Google.

Hoe werkt Bing Ads?

Het adverteren in Bing is te vergelijken met het aanmaken van Ads in Google Ads. Het advertentie systeem werkt volgens een veilingsysteem. De opzet van een campagne bestaat uit 3 onderdelen: de campagne, de advertentiegroepen en de advertenties.

Wanneer er begonnen wordt met Bing Ads moet eerst een Microsoft account aangemaakt worden bij Microsoft Ads. Na deze stap volgt het aanmaken van advertenties met de bijbehorende keywords, locaties, doelgroepen etc.

Bing Ads bij DIMA.

Wil jij beginnen met adverteren in Bing? DIMA. helpt je graag op weg met Microsoft Ads in Bing.
Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten