Over DIMA.

DIMA. is als Google Partner het creatieve full-service internetbureau voor online succes! Creativiteit en techniek vormen een dynamisch team om zoekmachine marketing (SEA), Zoekmachine optimalisatie (SEO), website & webshop ontwikkeling tot een online succes te maken!

Mede door meer dan 10 jaar ervaring, onze betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is DIMA. uw professionele partner voor online succes! Ons streven is om gezamelijk een succesvolle online marketing campagne, website, webshop of maatwerk applicatie te ontwikkelen. Gebruiksvriendelijk en online goed vindbaar! Voor onze opdrachtgevers hebben wij de tools en kennis in huis om van ieder traject een online succes te maken!

CREATIEF

Iedere klant, product, branche en concept vraagt om zijn eigen creatieve oplossingen. Onderscheidende creativiteit is de kern van onze aanpak, creativiteit en techniek vormen een dynamisch team. Interactieve creaties, doelgerichte oplossingen en interactie tussen mensen creëren.

 

PASSIE

Passie voor kwaliteit, motiveren, inspireren, uitdagen, meedenken, kennis en passie voor het vak is wat ons kenmerkt om samen met u online succes te behalen!

 

INNOVATIEF

De digitale snelweg met de nieuwste ideeën, technieken en oplossingen blijven monitoren, waarde creëren door middel van innovatie

Een DIMA. project kenmerkt zich dan ook, door creativiteit en innovatie te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit.

Google Partner

Bing Partner

Maak kennis

rutger
Rutger

ONLINE MEDIA & MARKETING ADVISEUR

jaap
Jaap

AFTERSALES ONLINE MEDIA

susanne
Susanne

ADMINISTRATIE

jan
Jan

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

remco v2
Remco

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

niek v2
Niek

ONLINE MARKETEER

eline v2
Eline

ONLINE MARKETEER

wouter
Wouter

JUNIOR WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

wout
Wout

JUNIOR WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

damon
Damon

JUNIOR MARKETING