Over DIMA.

DIMA. is als Google Partner het creatieve full-service internetbureau voor online succes! Creativiteit en techniek vormen een dynamisch team om zoekmachine marketing (SEA), Zoekmachine optimalisatie (SEO), website & webshop ontwikkeling tot een online succes te maken!

Mede door meer dan 10 jaar ervaring, onze betrouwbaarheid en een resultaatgerichte instelling is DIMA. uw professionele partner voor online succes! Ons streven is om gezamelijk een succesvolle online marketing campagne, website, webshop of maatwerk applicatie te ontwikkelen. Gebruiksvriendelijk en online goed vindbaar! Voor onze opdrachtgevers hebben wij de tools en kennis in huis om van ieder traject een online succes te maken!

CREATIEF

Iedere klant, product, branche en concept vraagt om zijn eigen creatieve oplossingen. Onderscheidende creativiteit is de kern van onze aanpak, creativiteit en techniek vormen een dynamisch team. Interactieve creaties, doelgerichte oplossingen en interactie tussen mensen creëren.

 

PASSIE

Passie voor kwaliteit, motiveren, inspireren, uitdagen, meedenken, kennis en passie voor het vak is wat ons kenmerkt om samen met u online succes te behalen!

 

INNOVATIEF

De digitale snelweg met de nieuwste ideeën, technieken en oplossingen blijven monitoren, waarde creëren door middel van innovatie

Een DIMA. project kenmerkt zich dan ook, door creativiteit en innovatie te koppelen aan gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit.

Google Partner

Bing Partner

Maak kennis

Rutger ter beest profielfoto linkedin 1800x1820
Rutger

ONLINE MEDIA & MARKETING ADVISEUR

profielfotojaap
Jaap

AFTERSALES ONLINE MEDIA

Susanne seegers profielfoto 1800x1832
Susanne

ADMINISTRATIE

Jan Jansen profielfoto 1800x1818
Jan

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

remco
Remco

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

wouter stagiare
Wouter

WEBDESIGN & WEBDEVELOPMENT

eline
Eline

ONLINE MARKETEER

niek
Niek

ONLINE MARKETEER