Incompany trainingen

Trainingen van onze specialisten over uiteenlopende aspecten van de online marketing? Er worden tal van workshops, kennissessies en seminars aangeboden.

DIMA focust zich liever op incompany trainingen, omdat wij er van overtuigd zijn dat op deze manier het meeste progressie wordt geboekt bij de opdrachtgever. Een training in de vertrouwde werkomgeving waar adviezen direct toegepast kunnen worden. Dat is vele malen effectiever.

Inspireren, adviseren en realiseren. Daar streven wij naar in onze trainingen.

SOCIAL MEDIA TRAINING

In de Social Media training kunnen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Afhankelijk van uw wensen gaat de training bijvoorbeeld over een specifiek Social Media kanaal, over een goede aanpak voor Social Media in het algemeen of over het maximaliseren van uw rendement op Social Media.

SEO TRAINING (ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE)

De zoekmachine optimalisatie training geeft meer inzichten in de wereld van SEO. Onze specialist neemt u, of uw marketing afdeling mee in de huidige trends van SEO. Tijdens de incompany training is het natuurlijk ook mogelijk om praktijkvoorbeelden uit uw bedrijf te behandelen. Samen met de specialist van DIMA wordt er gekeken waar de kansen liggen voor de zoekmachine optimalisatie.

GOOGLE ANALYTICS TRAINING

Google Analytics is een krachtige tool om uw websitebezoekers te analyseren. De specialist van DIMA zal enkele praktijkvoorbeelden presenteren tijdens deze incompany training om de expertise van Google Analytics binnen uw bedrijf te vergroten.

ONLINE MARKETING TRAINING

Zoals alle incompany trainingen van DIMA wordt de online marketing training volledig afgestemd op het huidige niveau van uw online marketeers. Van basistraining tot gevorderden, onze specialisten zorgen ervoor dat er aan het eind van de dag wéér een stap is gezet richting online succes!

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten