Webshop hosting

Dima is de juiste partner op het gebied van hosting, wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de de hosting van webshops te faciliteren. Voor webshops hoort een goed hostingpakket bijna onderdeel te zijn van het businessmodel, zie de webshop als de carrosserie van een auto. De hosting is de motor.

 

BESTEL WEBSHOP HOSTING

24/7 SERVICE

Service is van groot belang bij de hosting van een webshop, want wat als er iets mis gaat met de hosting van uw webshop op zaterdagmiddag? Loopt u dan een heel weekend aan omzet mis bij, omdat er alleen service op werkdagen wordt verleend bij uw huidige hostingpartner?

Bij DIMA is er iemand bereikbaar om problemen direct op te lossen. 24/7.  Service mag dan wel een standaard onderdeel zijn van de hostingparketten die wij aanbieden, het is van groot belang.

BANDBREEDTE

Over het algemeen vereist een webshop meer bandbreedte dan een reguliere website. De bandbreedte die een hostingpakket moet bevatten zijn van groot belang voor de uiteindelijke prijs van het pakket.

Om die reden is het van belang dat die bandbreedte precies goed is, niet te veel en vooral niet te weinig. Zo blijven de prestaties van de webshop optimaal en blijven de kosten binnen de perken. De specialisten van Dima bieden een hostingpakket op maat aan, die uiteraard eenvoudig schaalbaar is naarmate de webshop groeit.

BACK-UP

In de hostingpakketten van Dima is een regelmatige back-up vanzelfsprekend. Vooral voor webshops is dit van belang, aangezien hier over het algemeen regelmatig wijzigingen in worden aangebracht. Mocht er dus iets mis gaan dan zijn we er zeker van dat de meest recente versie van de webshop altijd beschikbaar is.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten