Website hosting

Dima is de juiste partner op het gebied van hosting, wij ontzorgen onze opdrachtgevers door de de hosting van websites te faciliteren.

 

BESTEL WEBSITE HOSTING

24/7 SERVICE

Service is van groot belang bij de hosting van een website, want wat als er iets mis gaat met de hosting van uw website op zaterdagmiddag? Is er dan iemand bereikbaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen? Bij Dima wel. 24/7 service is een standaard onderdeel van de hostingparketten die wij aanbieden.

BANDBREEDTE

De bandbreedte die een hostingpakket moet bevatten zijn van groot belang voor de uiteindelijke prijs van het pakket. Om die reden is het van belang dat die bandbreedte precies goed is, niet te veel en vooral niet te weinig. Zo blijven de prestaties van de website optimaal en blijven de kosten binnen de perken. De specialisten van Dima bieden een hostingpakket op maat aan, die uiteraard eenvoudig schaalbaar is mocht de vereiste bandbreedte veranderen in de toekomst.

BACK-UP

De back-up wordt vaak vergeten als het gaat om de hosting van een website. In de hostingpakketten van Dima is een regelmatige back-up vanzelfsprekend. Zo zijn we er zeker van dat de meest recente versie van uw website altijd beschikbaar is.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten