Linkbuilding

Wil je jouw website hoger laten ranken in de zoekmachines en meer autoriteit verkrijgen? Zorg dan voor een effectieve linkbuilding-strategie! Helaas is linkbuilding voor veel bedrijven een onbekend terrein. Dat is jammer, want een goede linkbuilding-strategie kan enorm bijdragen aan je zoekmachine-ranking. Bij DIMA. helpen we je graag bij het ontwikkelen van een succesvolle linkbuilding-strategie voor jouw website.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) waarbij het doel is om links naar jouw website te verkrijgen vanaf andere websites, ook wel backlinks genoemd. Het verkrijgen van relevante en kwalitatieve backlinks naar jouw website laat Google zien dat jouw website betrouwbaar is en verbetert de autoriteit van jouw website. Dit proces zorgt ervoor dat de SEO positief wordt beïnvloed en dat jouw website hoger zal verschijnen in de zoekresultaten.

Het is belangrijk om Linkbuilding volgens een goede strategie aan te pakken. Met een strategische aanpak verkrijgt jouw website meer waardevolle backlinks, waardoor Google de website beter kan indexeren. Daarnaast wordt jouw website sneller bij relevante zoekopdrachten vertoond.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) bestaat voor groot deel uit het aanpassen van de titels op je website, het opzetten van een goede sitestructuur, het bedenken van de juiste teksten en meer. Al deze on-page SEO factoren spelen zich af op jouw website. Niet alle optimalisatiefactoren spelen zich direct af op jouw website, maar spelen af buiten jouw eigen site. Linkbuilding is hier een voorbeeld van. Bij Linkbuilding probeer je de SEO te verbeteren door middel van links van externe websites. Linkbuilding is dan ook een zeer tijdrovend proces, maar wel belangrijk voor de relevantie en autoriteit van jouw website.

Een goede linkbuilding kent verschillende voordelen:

  • Hogere ranking in Google.
  • Verbeterde relevantie en autoriteit van jouw website.
  • Links van andere websites stralen vertrouwen uit.
  • Meer links kan meer websiteverkeer betekenen.

 

DIMA. Linkbuilding specialist Doetinchem

DIMA. beschikt over ruime ervaring in linkbuilding en staat klaar om jouw website beter vindbaar te maken in Google. Wij nemen graag het tijdrovende proces van linkbuilding uit handen. Het verkrijgen van goedkeuring voor links kan namelijk lang duren, omdat bekende websites niet zomaar links plaatsen naar willekeurige websites.

Ben jij op zoek naar manieren om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren? Overweeg dan linkbuilding als mooie aanvulling op jouw website. DIMA. is jouw betrouwbare linkbuilding partner uit Doetinchem.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten