Online marketing

Online marketing strategie

Online marketing is een breed begrip. Alle vormen waarop u online promotie maakt voor uw bedrijf, website of webshop vallen onder online marketing. Dima Support behandeld alle facetten van internet marketing. Onze full-service aanpak is de manier om synergie en daarmee het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

Succesvol zijn online. Dat bereik je door een goede online strategie te formuleren. Met alleen een mooie website en een leuke Facebookpagina kom je er niet. Een strategie dat jouw bedrijf klaarstoomt voor de toekomst. Een strategie met heldere doelstellingen en concrete targets. Dima Support helpt u graag met het opzetten van een efficiënte online marketing strategie.

 

Vraag meer informatie aan
Online Marketing
google partner

Online marketing doelstellingen

Met online marketing kunt u veel bereiken. Dit is uiteraard afhankelijk van uw marketingdoelstellingen. Wij verdiepen ons in uw doelgroep: wat zijn de interesses, denkwijzen en wensen van uw klant. Daarnaast bekijken we het online landschap: hoe zichtbaar en vindbaar bent u? Wanneer we beschikken over alle informatie ontwikkelen wij voor u een internet marketingplan geheel naar uw wens en doelstellingen, zodat u het maximale rendement uit uw website / webshop kunt halen.

Dima Support is als Google Partner uw creatieve full-service bureau voor zoekmachinemarketing, e-commerce, website ontwikkeling en uitgever van online doelgroep portals. Wij helpen u verder met uw online marketing!

Contact opnemen

Online marketing professionals

Dima Support is als Google Partner uw online marketing professional. Onze gecertificeerde experts helpen u met het opstellen van een internet marketing strategie.

Bent u meer geïnteresseerd in bepaalde facetten van deze strategie? Geen probleem! Hieronder vindt u de diensten die wij bieden:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Advertising (SEA)
  • Social Media
  • Bloggen

Verscheidene ondernemers en particulieren uit Doetinchem, Maastricht, Tiel, Arnhem, Tilburg, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht en Groningen gingen u al voor.

Interesse?
Heeft u nog vragen over onze diensten of heeft u interesse in de ontwikkeling van een website of webshop? Schroom dan niet contact met ons op te nemen! Dit is geheel vrijblijvend bij ons of bij u op kantoor.

 

Neem vrijblijvend contact op
Online marketing Strategie