Kennisbank / Websites

Wat is een statische website

Een statische website is een website waarbij de website al klaar staat op de server om opgevraagd te worden door de gebruiker. Hierdoor kan de pagina snel geladen worden in de browser van een gebruiker.

Hier tegenover staat een dynamische website. Deze wordt pas geladen wanneer een gebruiker de pagina opvraagt.

Lees meer over de verschillen tussen een dynamische en statische website in onze blog "Wat is het verschil tussen een dynamische en een statische website?"

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0314 – 365464