Kennisbank / Websites

Wat is mobile responsive

Mobile responsive is simpel gezegd een website die zich aan het scherm aanpast waarop je bezoeker je website bekijkt. Het maakt niet uit of dit een desktop, laptop, tablet of een smartphone is. Er is maar één website, waarvan de lay-out zich automatisch aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. De hoeveelheid verschillende beeldschermresoluties neemt alsmaar toe, en daarom is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van uw website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons op 0314 – 365464