Internet strategie

ONTWIKKELEN INTERNET STRATEGIE

Het ontwikkelen van een internet strategie is complex. In tegenstelling tot wat weleens gedacht wordt, raakt het immers niet alleen marketing, maar vrijwel alle facetten van de organisatie. Bedrijven en instellingen doen er dan ook goed aan om het ontwikkelen van hun internet strategie gestructureerd aan te pakken. Maar hoe doet u dat? En waar moet u op letten?

Wij zijn dé (online) marketing specialist

Als (online) marketing- en communicatieprofessionals voorzien wij u graag van strategisch internetadvies. Wij ondersteunen u op internetgebied in de breedste zin van het woord. Met een vooropgezet doel zetten we onder meer zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en social media in om een maximaal resultaat te bereiken. Daarnaast monitoren wij uw customer journey nauwkeurig. We ontwikkelen een strategie die de basis vormt bij het inzetten van de juiste middelen om uw beoogde doel te bereiken. Géén technische kunsten, maar gedegen advies en realisatie passend bij uw organisatie. En bovendien versterkend voor uw offline communicatie.

INTERNET MARKETING

De afgelopen jaren heeft er een verschuiving op gebied van retail plaatsgevonden. Wanneer iemand op zoek is naar een product wordt eerst het internet geraadpleegd.

Deze verandering kan uw bedrijf nieuwe kansen bieden, door online actief te worden. Dima kan u hiermee helpen. Wij beschikken over een creatief team van gecertificeerde professionals op gebied van internet marketing.

YOUTUBE ADVERTEREN & REMARKETING

Eén van de meest toonaangevende online platformen is YouTube. Dit komt omdat online video’s razend populair zijn geworden. Het platform beschikt over een miljard bezoekers per maand. Voor u wellicht een interessante plek om ook aanwezig te zijn.

Een andere manier om op verschillende plekken online zichtbaar te zijn is door middel van remarketing. Stel uw klant doet een product in het winkelmandje, maar rekent deze uiteindelijk toch niet af. Geen probleem! Met remarketing kunt u uw product door middel van advertenties zichtbaar houden bij uw potentiële klant.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Sociale media is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Uw organisatie wil potentiële klanten ook bereiken op sociale media. Maar hoe kunt u dit het beste doen? Dima helpt u bij het opzetten van een social media strategie. Wij zijn gespecialiseerd in verscheidene platformen.

(INCOMPANY) TRAININGEN

Wij delen onze jarenlange ervaring graag met u! Door middel van trainingen delen wij onze kennis op gebied van online marketing. Op deze manier kunt u straks zonder onze hulp aan de slag!

Haal het beste uit uw advertentietegoed en volg bijvoorbeeld een door ons verzorgde SEA training. Hier leer je alle ins en outs van zoekmachine adverteren.

DIMA. Samen online succes behalen

Een aantal dima projecten